2014 Duff&Topp Matchplay Trophy, 6th edition              

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

matchschema                                                                                            

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kvartsfinaler

 

Lasse J - Anders L

 

Hej.
Vi spelade på Torslanda i söndags och det blev en spännande match igen för egen del.

Hål 1 delat
Hål 2 Lomander
Hål 3 delat
Hål 4 Lasse
Hål 5 Lomander
Hål 6 delat
Hål 7 Lasse
Hål 8 delat
Hål 9 Lasse

Hål 10 Lasse
Hål 11 Lomander
Hål 12 Lasse
Hål 13 Lomander
Hål 14 Lasse
Hål 15 delat
Hål 16 Lomander
Hål 17 Lasse

2/1
 

//Lasse

 

 

Engel - Anders A

 

Gästande AA gick ut hårt och låg på par efter 7 hål ( efter att ha ”lekt Mindhammar” på greenerna ) vilket gav ett snabbt försprång på 4 upp, som kvartstod efter 9 spelade hål.

 

En icke alls missunnsam Engel behövde då ett snabbt momentum i rätt riktning, men då AA även tog 10:an och 11:an blev Engels snygga birdie på 12:an inte så betydelsefull.

 

Sedan delades ett par hål tills det stod 5 upp med 4 hål kvar.

 

//AA

 

 

Dick - Jens

 

Hej !
 
Torsdagen den 26:e juni klockan 16:00 startade matchen mellan undertecknad och Jens på Chalmers GK . Strålande väder och en bana i gott skick.
 
I dessa fotbollstider kan man jämföra denna golfmatch med matchen Sverige-Tyskland då vi ägde varsin halvlek. Lundgren spelade till allas förvåning, även min egen, bra golf och Jens under sin normala standard varför det var sex upp efter tio hål. Vad som sedan händer är att Jens tar hål efter hål varför vi är lika när vi kliver upp på sjuttonde tee. I kraft ett slag tillgodo är undertecknad i ledning igen när detta hål är spelat.Det blir lika på artonde och matchen är slut.
 
Jag måste passa på att tacka Jens för en mycket trevlig runda.
 
Ha det gott
Dick Lundgren
(Gillar match-spel)*:) glad
 

 

Claes - Per M

 

Måndagen den 23 juni möttes Per M och Claes på Chalmers GK. En perfekt golf kväll med bra förutsättningar och dessutom en bra bana.

Efter de första 9 hålen hade Claes ett litet grepp om matchen med 3 upp. Per jobbade sig tillbaks och efter 14 hål stod det lika. Per slog bort sig på 15:e, tog en långväg till green över hela dammen, helt fel väg men kom tillbaks och utjämnade på 16:e hålet. 17:e, ett par 5 hål, fick Claes till med två riktig bra slag och låg i greenkant på 3 slag, Per tog inte den raka vägen och fick se sig slagen. På 18:e hålet satsade Per allt på ett kort vilket också kunde gett utdelning men en duff vid sista inspelet mot green fördärvade det hela samtidigt som Claes chippade in bollen 1 m från hål. Matchen slutade 2/0 till Claes.

 

Ha en bra dag,

Claes