--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                                                                                      bilder från whiskygolfen

En perfekt dag för en Whiskygolf. Korta stunder ett tunt strilande regn men i övrigt en skön höstdag med ca 10 grader i luften. Finns det ett bättre tillfälle att ta sig några värmande stänkare i glada vänners lag…?!

En oklanderlig bana med för årstiden snabba greener och knappt en själ på banan så vi kunde strosa omkring lite som vi ville.

Och kan man tänka sig, årsdebut för undertecknad i ett D&T-event!

Spelformen, tvåmannalag och greensome.

Som synes nedan, en hel del helt OK golf och inte blev det nämnvärt sämre med stigande promillehalt…?! Detta något märkliga fenomen är ju iofs känt sen tidigare Whiskygolf-evenemang. Det är ju först efteråt, när man kommer in i värmen, som spriten slår till!

Per M och Claes tog till slut hem det med totalt tolv whisky, samma som tvåorna men med fyra mot endast två, skall vi kalla det, singelmalt.

Claes dundrade ut drive på drive på ett sätt som vi aldrig sett förr och Pers putter har inte direkt svalnat under hösten, snarare tvärtom. Han avgjorde genom att sänka en snabb femmetare nedför, för vinst på hål 18!

Konceptet med färd hem till Dennis nyinköpta, trevliga villa (en Tiger-drive bort!) för dusch och go mat o dryck är genialiskt! Inga transporter hem till var och en med risk för att efter dusch, påklädning och "jag skall bara lägga mig ner och vila i fem minuter", inte vakna till mer den kvällen…

Trots en klen uppslutning, sex man, tycker jag att vi skall fundera både en och två gånger innan vi stryker Whiskygolfen från schemat.

Med detta upplägg (härmed inte menat att Dennis skall behöva härbärgera ett gäng visserligen glada men ändå onyktra golfare varje år, det finns ju fler som bor kring Torslanda GK…) så tycker jag att Whiskygolfen har fått ny aktualitet.

Det var heller inte i år samma onödigt höga nivå på promillehalten som varit fallet tidigare år. Nu kunde jag tyvärr inte vara med hela vägen, utan fick åka hem efter golfen men då upplevde jag att vi fortfarande var i allra högsta grad kontaktbara.

Hur den fortsatta kvällen förlöpte får ni snacka med övriga fem om.

Och för er som kanske har glömt det så är Whiskygolfen faktiskt en förbannat trevlig tillställning!

//Webmaster´n

 

hål 10

Normalt ett par 5 men idag par 4 pga att nätet mot rangen var nedplockat och tee därmed framflyttad ca 100 m.  Som om någon av oss skulle slica ut på rangen…?!