Nils Robertson

50+ år

hcp 14.9

Känner Per M, Jens K, Staffan, Claes

Inkom 20 Dec 2015

nils@robertsson.se

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Seriös golfare söker kontakt med likasinnade

 

Jag började spela golf som ung vuxen men som för många andra fanns inte tiden att ägna åt golf då familj och arbete prioriterades först. Mitt golfintresse låg dock latent under många år och med vuxna barn har jag sen tre säsonger tillbaka förutsättningarna att prioritera rätt och sen dess är jag djupt fast i golfen. Jag spelar intensivt under säsongen och åker på ett par långresor varje år för att uppleva de fantastiska golflivet, före, under och efter själva spelet. Jag anser att bland det bästa med golfen är att man träffar så många trevliga människor samt får många nya vänner vilket berikar det sociala livet på ett fantastiskt sätt. Det allra bästa är förstås lyckan att göra en bra runda. Mina intressen förutom golfen har sin tyngdpunkt på kulinariska upplevelser med tillhörande drycker vilket jag har förstått passar bra in i er förening...

 

Medlemsskapet finns för närvarande i Partille GK. Men eftersom jag flyttade från Öjersjö till Jörlanda i september i år så kommer jag sannolikt att komplettera mitt medlemskap med antingen Stenungsunds eller Kungälv/Kodes bana. Handicapet är 14,9 och min målsättning är att bli singel (i golf alltså). Min fru är även hon golfspelare vilket naturligtvis underlättar familjelivet även om hon inte är lika nördig som jag, vilket kanske är tur. Jag är +50 är och har umgåtts mycket med några av era befintliga medlemmar i många år. Kultje och Mindhammar är vänner sen mer än 20 år och Staffan Börjesson och Claes Andreasson har blivit vänner på senare år. Vi spelar dessutom inte bara golf ihop utan umgås med familjerna utanför banan och firar ofta nyår, påsk, midsommar och andra helger ihop.

 

Jag gillar att tävla och tycker att det ger en extra krydda till golfspelet. Ert upplägg med tour tycker jag är attraktivt. Jag gillar kontinuiteten och spänningen när man tävlar mot ett långsiktigt mål. Vid behov kan jag bidra med administrativa insatser i föreningen, jag är dessutom en gammal föreningsmänniska. Som egenföretagare är jag van vid att ta ansvar och göra det som behövs.

 

Med hopp om att intresset för vår eventuella kommande relation är ömsesidigt ansöker jag här med om medlemskap i Duff&Topp. Jag skulle uppskatta mycket att få dela golflivet med er.

 

Med vänlig hälsning!

Nils Robertson