-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

matchresumeér, åttondelsfinaler            kvartsfinaler  semifinaler  final                         spelschema

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Claes A - Anders S

tors 13/5: Claes A 7/6

Matchen mellan Claes och Anders S spelades första dagen på vårresan på Landskrona GK. Vädret var hyfsat med bra förutsättningar. Claes gjorde en bra start och startade med ett par med en 2,5 meters putt i kopp. Hål 2 slog Claes 2 bollar out vilket gjorde att Anders lätt kunde ta hem detta hål. Hål 3 lyckades Claes åter igen slå bort en boll i vattnet och Anders kunde lätt öka på ledningen till 2-1. Hål 4 var Claes tillbaks igen och gjorde ett säkert par genom att shippa i bollen från 6-7 m håll. Detta knäckte nog Anders lite grann då det sedan inte blev någon direkt spänning. Ett par hål delades på men sedan slutade matchen med 7-6 till Claes. 5 par av Claes gjorde att resultatet skenade iväg. Ser fram emot nästa match mot Per M.

//Claes

 

Dick - Anders L

sön 23/5: Anders L 3/2

Bataljen ägde rum söndag em den 23/5 på Torslanda GK. Strålande väder fast med mycket vind och 2 taggade kämpar.

Dick på hugget direkt och tar första hålet. Anders utjämnar på tvåan. Fram till 8:an är det lika eller 1 upp till Dick så det verkar bli en jämn match. 8:ans hål, par 4, där har Lomander 1 slag på Dick och det utnyttjar han till sin fördel så helt plötsligt är Lomander 1 upp och i ledning för första gången. Spelet fortsätter med att Lomander ligger 1 eller 2 upp fram till hål 16 då avgörandet sker.

Lomander drar iväg en klackad driver snett vänster men i ok läge. Dick drar iväg en spoon rejält hookad misstänkt långt in i grönsakerna som växt till sig rejält sista veckan. Lomander fegspelar andraslaget för ett kort inspel. Dick hittar sin boll i ett svårt läge men han chansar och drar på ordentligt men tyvärr drar han den out of bounds. Dick känner i det läget att motståndet blev för svårt sträcker fram handen för att tacka för en god match.

Sålunda resultat 3-2 till Anders L.

Väldigt trevligt match (lätt att säga när man vann) och ett suveränt sätt att lära känna varandra lite bättre.

//Anders

 

Stefan - S-G H

tors 13/5: Stefan 6/4

Matchen spelades på Landskrona GK torsdag 13/5. Stefan tog en tidig ledningen och S-G kämpade frenetiskt för att ta sig tillbaka in i matchen. Men Stefan fortsatte att hålla en hög nivå på sitt spel och låg efter 14hål ett under nettopar och en vilt kämpande S-G hölls på avstånd.

På 14:e hålet avgjordes matchen definitivt då Stefan vann det hålet genom ett stabilt par.

//Stefan

 

Anders A - Kjell

sön 30/5: Anders A 4/2

Resumé håller som bäst på att skrivas.